Tirana mirëpret Festivalin Ndërkombëtar të Kitarës
Submit to FacebookSubmit to Twitter

Tirana mirëpret Festivalin Ndërkombëtar të Kitarës

 

Nje nga eventet me te rendesishme ne jeten kulturore te kryeqytetit Festivali Nderkombetar i Kitares, starton mbremjen e sotme ne oren 19:00 ne Universitetin e Arteve Tirane.

Ky festival i cili do te zgjase tre nete 29 -30 Shtator dhe 1 Tetor, sjelle kitariste te njohur nga vende te ndryshme te botes, si Gjermani, Zvicer, Suedi, Australi, Brazil etj…

Tirana International Guitar Festival mundesohet nga Alpha Bank i cili eshte sponsor gjeneraI i ketij festivali , me mbeshtejen e Vodafone Albania, Universitetit te Arteve, Guitar Foundation of Albania, Ambasada Gjermane etj…